A.T.Services
- Bedrijfswagen inrichting

Onderdelen en accesoires voor motorvoertuigen


Bedrijfswagen inrichting

Een bestelwagen die ingericht is naar de wensen van de gebruiker laat het toe om efficiënter te werken. Efficiënter werken betekent meer rendement door minder tijdverlies en nog andere factoren. Meer rendement is hetgeen we allemaal willen. Voor werkgevers is een hoger rendement van de werknemers een beter eindresultaat, en voor zelfstandigen betekent meer rendement uiteraard ook uiteindelijk meer winst.

AT-Services Stekene

Een belangrijk aspect van een afgewerkte bestelwagen is zonder twijfel het voordeel dat er geen beschadigingen van binnenuit naar buiten kunnen gebeuren. Het is onvermijdbaar wanneer een lading vervoerd wordt, dat deze de carrosserie beschadigt van binnenuit. Wanneer de wanden netjes en veilig betimmerd werden zal deze kans op beschadigingen veel kleiner zijn.

AT-Services Stekene

Omvormers voor 220V of een extra batterij om extra verbruikers aan te sturen behoren ook tot de werkzaamheden waarvoor je bij ons terecht kan. Van een basic omvormer om bijvoorbeeld juist enkele batterijladers van gereedschappen te voorzien van de benodigde 220V tot zeer zware inverters van enkele duizenden Watt’s die gereedschappen rechtstreeks kunnen aansturen. Alles is mogelijk.

AT-Services Stekene

Is de laadruimte te klein voor uw wensen, of vervoert u regelmatig lange voorwerpen, dan kunnen we een imperiaal monteren. Onze imperialen zijn steeds uitgevoerd in Aluminium, steeds gelast (waardoor de stevigheid gegarandeerd blijft) en altijd voorzien van een loopvlak, een windgeleider en een ladderrol.

Bijbehorend kan er geopteerd worden voor een ladder, waardoor het laden en lossen van de goederen die vervoerd worden op het dakrek vergemakkelijkt wordt. Vooral belangrijk voor hoogtes 2 en 3.

Voor de montage van zowel de ladders alsook de imperialen wordt er nooit geboord in het koetswerk!

AT-Services Stekene

In onze andere rubrieken op deze website zijn nog enkele punten opgesomd die ook in deze rubriek handig zijn, zoals :
• Beveiliging van bestelwagens met een alarm of bolsloten  
• Zetelverwarming  
• Cruisecontrol  
• Camera of parkeerhulp  
• Trekhaken  
• Track & Trace systeem  
• Signalisatie-verlichting of werklampen 

VOLG ONS!