A.T.Services
- DAB

Onderdelen en accesoires voor motorvoertuigen


DAB

Het alom gekende FM radiosignaal begint stilaan op de achtergrond te geraken. In een wereld van voortdurende digitalisering moet ook het analoog radiogebeuren eraan geloven. DAB+ zendt radiosignalen digitaal uit, digitaal is minder gevoelig voor storingen en biedt een kwalitatief superieur radiogeluid aan.
Er is zelfs sprake van een volledige stop van analoge uitzendingen, waardoor we via onze klassieke radio’s niet meer kunnen luisteren naar onze geliefde radiozenders. Een FM radio kan ook niet zomaar aangepast worden aan een DAB+ tuner. 

Vervangen van de radio is ook geen optie meer in de huidige wagens, daar dit tegenwoordig behoort tot de standaardvoorziening. DAB+ is reeds een tijdje te vinden op de optielijst in de configuratie van wagens, maar achteraf bijplaatsen kan dikwijls niet via het originele kanaal.

AT-Services Stekene

Vanzelfsprekend kan je bij A.T.Services wel terecht om in uw wagen in naplaatsing te kunnen genieten van digitaal geluid.
Afhankelijk van de originele voorziening in uw wagen om extra bronnen te koppelen aan uw audiosysteem zijn er verschillende mogelijkheden om DAB+ bij te plaatsen.  

Ook om het signaal te ontvangen, met name de DAB+ antenne, zijn er verschillende opties. Dit gaat van een on-glass kleefantenne of een signaalconvertor voor de originele FM-antenne, tot een dakantenne en een onzichtbare bumperantenne.

Stuur even een infovraag met uw wagengegevens via het contactformulier of via de chat-button, en u ontvangt een correcte prijsopgave met de mogelijkheden voor uw wagen

VOLG ONS!