A.T.Services
- Sportieve toebehoren

Onderdelen en accesoires voor motorvoertuigen


Sportieve Toebehoren

Als laatste in de opsomming willen we toch de sportieve toebehoren niet vergeten.

Ben je op zoek naar een optische aanpassing voor uw wagen, een spoilertje, een ander set achterlichten, of iets anders dat de uitstraling van uw wagen beter bij uw persoonlijke stijl brengt. Wil je een complete make-over van uw wagen? Ook dat is mogelijk bij A.T.Services.

AT-Services Stekene

Motorisch zijn de aanpassingen beperkt. We bezitten niet de nodige infrastructuur om vergevorderde mechanische aanpassingen te doen op motorisch vlak. Een sportuitlaat, een complete uitlaatlijn op maat, een sportluchtfilter of cosmetische aanpassing van het motorcompartiment kan uiteraard wel.

AT-Services Stekene

Het onderstel kan wel aangepakt worden. Sportveren, vaste verlaging, schroefsets en zelfs airride zijn aanpassingen die nog steeds erg gewild zijn. Uiteraard zijn we als montagecenter gekwalificeerd en zorgen we voor alle benodigde attesten voor de keuring.
Een mooie velg en een veilige spoorverbreding in combinatie met een subtiele verlaging maakt van elke saaie wagen een pareltje. Van daily driven car tot extreme showauto, geen limieten hier…

AT-Services Stekene

Iets helemaal anders, misschien voor uitstraling, maar ook uit praktische of veiligheids-overwegingen kunnen we de bullbars, sidebars, rearbars, alsook opstaptredes en beveiligingsroosters leveren en monteren.

AT-Services Stekene

VOLG ONS!