A.T.Services
- Cruise Control

Onderdelen en accesoires voor motorvoertuigen


Cruise Control

Ook een cruisecontrol kan nageplaatst worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van manipulatie van het signaal van het elektronisch gaspedaal. Dit zorgt voor een zeer correcte regeling van de aan te houden snelheid.

De bediening van onze cruisecontrol gebeurt door middel van een bijgeplaatste hendel op de stuurkolom, volledig in de stijl van een origineel systeem. De klassieke functies SET, CANCEL/STANDBY, RESUME en SPEED UP en DOWN kunnen via deze hendel bediend worden, ook zitten er 2 knopjes op de bedieningshendel om vaste -regelmatig gebruikte- snelheden via MEMORYcruise direct te activeren.

AT-Services Stekene

De systemen zijn tevens te gebruiken als een begrenzer. Deze begrenzing kan aangeleerd worden door de gebruiker zelf, bijvoorbeeld bij trajectcontroles op lange afstand.

Ook kan er een ‘vaste’ maximumsnelheid in het systeem geprogrammeerd worden. Dit is dan weer handig voor begrenzing van de maximumsnelheid van bestelwagens bijvoorbeeld. Bij deze toepassing komt er niks zichtbaar in de wagen, geen hendel aan het stuur omdat de instelling door de installateur geprogrammeerd wordt.

VOLG ONS!