A.T.Services
- Trekhaken

Onderdelen en accesoires voor motorvoertuigen


Trekhaken

Trekhaken hebben we in diverse uitvoeringen :

• Een vaste trekhaak, hierbij blijft de trekhaak statisch aanwezig op het voertuig. jaar ervaring in montage van accessoires kan je voertuig rekenen op de efficiëntie, de vakbekwaamheid en de ervaring die hij verdient!

AT-Services Stekene

• Een horizontaal afneembare trekhaak, deze is afneembaar en kan dus ge(de)monteerd worden wanneer u het zelf wenst. Het voordeel is vooral dat de bol niet steeds aanwezig is en dat deze niet altijd in de weg zit wanneer je bijvoorbeeld iets in de koffer van de wagen wil leggen.

AT-Services Stekene

• Wanneer ook het esthetisch aspect een rol speelt kan er geopteerd worden voor een verticaal afneembare trekhaak. Deze heeft ook het voordeel van de demonteerbaarheid, maar het is zo dat er niks zichtbaar is wanneer de haak niet op de wagen staat. 

AT-Services Stekene

• Voorlopig nog met een beperkte applicatielijst, maar er kan ook geopteerd worden voor een wegklapbare trekhaak. Deze wordt dan door een kleine mechanische handeling of soms ook met een druk op de knop van onder de achterbumper tevoorschijn.

Aansluitingstekkers met 7 of 13 polen zijn steeds mogelijk, volledig naar keuze.

Ook mogelijk is het aanpassen of vernieuwen van de elektriciteit van uw aanhangwagen. Omschakeling naar LED-verlichting alsook diagnoses of aanpassen van de stekkerposities van de bedrading naar DIN of ISO-normen. Zo houden we het verkeer veiliger en vermijden we de kans op terecht hoge boetes door slecht werkende aanhangerverlichting.

AT-Services Stekene

VOLG ONS!