A.T.Services
-Camera's

Onderdelen en accesoires voor motorvoertuigen


Camera's

Een camera in de wagen is de ideale parkeerhulp, daar waar parkeersensoren een akoestische aanduiding geven hebben we met een camera een volledig visuele begeleiding.

Niet alleen handig in gebruik bij parkeren, maar zeker ook belangrijk als veiligheidsaspect in vrachtwagens en bestelwagens. Daar waar er vele dode hoeken zijn kan een camerasysteem een oplossing brengen.

Het camerabeeld kan op een apart scherm bekeken worden, maar ook in zeer veel gevallen is het mogelijk om dit beeld op het originele scherm van de wagen te bekijken.

AT-Services
AT-Services Stekene
Camera’s zelf bestaan in zeer veel uitvoeringen. We trachten uiteraard zoveel mogelijk een discrete of originele montage te benaderen. Zeker op personenwagens is dit zeer belangrijk.
Bij mini-onderbouwcamera’s werken we weinig met infraroodleds, dit omdat dit de grootte van de camera nadelig beïnvloedt. Bij de klassieke overbouw- en ook de blokcamera zitten deze leds steeds ingebouwd. Dit bevordert het zicht in donkere omstandigheden, en dit is ook belangrijk wanneer camera’s op grotere hoogte geplaatst worden zoals bestel- of vrachtwagens. Bij personenwagens wordt het licht van de achteruitrijlichten gebruikt om het camerabeeld te optimaliseren.
AT-Services Stekene
AT-Services Stekene

Uiteraard kunnen de camera’s op vele plaatsen gemonteerd worden :

• Achteruitrijcamera
• Frontcamera  
• Dodehoekcamera (meestal voor vrachtwagens) 
• 360° camerasysteem, ook wel bird- of topview genoemd 

AT-Services Stekene
AT-Services Stekene

VOLG ONS!